Értékeink

Tanúsítványok

2013. március 6-án a Parlament Gobelin termében került sor az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületének égisze alatt az Energiatudatos Vállalat, valamint az Energiahatékony Vállalat címek kiosztására.

A rendezvényen Dr. Szili Katalin a Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöke, Fürjes Balázs Zoltán a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. igazgatója és Gáspár Attila a Virtuális Erőmű Program programvezetője összegezték az elmúlt év tapasztalatait, gazdasági és társadalmi hasznát.

Büszkeség számunkra, hogy cégünk, az EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft. - megyénkből egyedüliként - az Energiatudatos Vállalat cím birtokosaként térhetett haza.

Bővebben: Tanúsítványok

Díjak

A legnagyobb elismerést mindig ügyfeleink elégedettsége jelenti számunkra, de az elmúlt években szert tettünk számos díjra is, mely talán a leendő partnereink számára is egyfajta jelzést jelenhetnek a nálunk folyó munka minőségéről.

2006. novemberében vehettük át a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség által alapított Magyar Minőség Háza díjat „Üzletviteli tanácsadás” kategóriában.

Bővebben: Díjak 

Banki kapcsolat

Számos piacvezető pénzintézettel jó kapcsolatot ápolunk, hiszen ügyfeleink számára nemcsak a vissza nem térítendő támogatások lehívásában, hanem a kedvezményes kamatozású hitelek megszerzésében is közreműködünk. Példaértékű, szerződéses jogviszonyt ápolunk a Budapest Bank országos hálózatával. Büszkék vagyunk arra, hogy egyetlenegy konvergencia régióban székhellyel rendelkező cégként sikerült elnyernünk a banknál az „EU tanácsadó” címet.

Bővebben: Banki kapcsolat

Kockázati tőke

2011. februárjában írtuk alá a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt-vel (KVFP Zrt.) a tőkebefektetési program közvetítésére vonatkozó együttműködési megállapodást elsőként az Észak-Alföldi Régióban tevékenykedő tanácsadó cégek közül. A Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság 4,4 milliárd forint saját tőkével rendelkező befektetési társaság, amely a kis- és középvállalatok fejlesztését tőkebefektetéssel segíti.

Bővebben: Kockázati tőke

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink