Felkészültebbek lettünk

informatikai rendszer 2Várakozáson felül sikerült szeptember 29-én informatikai workshop-unk, ahol a szakma jeles képviselői találkozhattak ügyfeleinkkel és az állami szektor munkatársaival. 

Megtudhattuk, hogy az IKT tanácsadók milyen szerepet töltenek be most a hazai kkv-k életében. Bemutatkozott két sikeres informatikai vállalkozás, a budapesti L-IT Group és a szerencsi G-art Média. Sőt a pályázat részletes bemutatása után szót kért a nyíregyházi Go-MAX Kft. ügyvezetője, aki a hardverben utazik évek óta. A munkamegbeszélést kötetlen egyeztetés követte, ahol cégre szabható rendszerekről (hagyományos és felhő alapú) volt szó. 
FOLYTATÁS október 2. felében, ahol az energetikai, munkahely teremtési, telephely fejlesztési és eszközbeszerzési pályázatok minden apró részletét szeretnénk megismertetni meglévő és leendő ÜGYFELEINKKEL.
Az előadások anyagát kérje ÖN is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címről.

 

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink