Cégbemutató

A nyíregyházi székhelyű, de határainkon túl is tevékenykedő EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft. több, mint 23 éves tapasztalatával és a 2003 októberében átadott 450 nm saját tulajdonú regionális tanácsadói centrumával a térség meghatározó üzletviteli tanácsadó illetve teljes körű pénzügyi, számviteli és minőségirányítási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozása.

Jogelődünk 1994–ben jött létre finanszírozási tanácsadás és üzleti tervezés profillal. Partnereink sikeres menedzselését követően azonban ügyfeleink könyvelési és adózási problémáikkal is hozzánk fordultak, így profilunk kiszélesedett.

Nemcsak finanszírozási, cégmenedzselési, oktatási tevékenységet végzünk, hanem integrátori, kkv-s hálózatépítői szolgáltatásokat is kínálunk. Cégünk sikeresen menedzseli a hazai és uniós pályázatokat, regisztrált felnőttképzési intézményként oktatást végez, kontrolling rendszerek illetve integrált minőségirányítási rendszerek bevezetésében, kiépítésében és fejlesztésében is nagy jártasságot szerzett.

A Kft. ISO 9001: 2008 minőségirányítási és ISO 14001: 2005 környezetirányítási rendszert működtet és 2003 júliusától tanúsított cégként áll az ügyfelek rendelkezésére. Gondolkodásmódunkra jellemző, hogy nem az adóelkerülés technikáinak kidolgozása a cél, hanem az ügyfelek nyereséges gazdálkodásának megtervezése, támogatása és egy stabil fejlődés biztosítása. Partnereink esetében azok igénye szerint, de legalább havonta gyorsjelentést készítünk, amelyekből kiderül a terv – tény különbségek nagyságrendje, okai, így a kedvezőtlen folyamatokat még kellő időben, sikeresen meg lehet állítani. Érvényes ez könyvelési és projektmenedzsmenti feladataink ellátásakor is.

2003. október elején került átadásra Nyíregyháza - Oroson (M3 autópálya közelében) Észak-Kelet Magyarország legnagyobb tanácsadó centruma konferenciateremmel és ötven férőhelyes parkolóval. A 120 fős konferenciaterem nagy sávszélességű Internet-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi Web-es konferenciák lebonyolítását is. A konferenciatermet a saját rendezvényeink mellett - kizárólag - partnereinknek egyéb rendezvényekre is igénybe lehet venni.

Vállalkozásunk 2003 júliusától minőség- és környezetirányítási rendszerek kiépítésével is foglalkozik. A negyedévente megrendezésre kerülő „Minőségügyi Szeminárium” sorozatunk a minőségközpontú szemlélet szem előtt tartását segíti elő számunkra és a részt vevő regionális kkv-k számára is.

Az EuroAdvance Kft. a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium multiplikátor programjának résztvevője, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács regisztrált uniós tanácsadója, ezen túlmenően pedig a Vidékfejlesztési Szaktanácsadók Országos Szövetségének hivatalosan nyilvántartott Névjegyzékében is szerepel, valamint a Kereskedelmi Kamara (OPMT) regisztrált tanácsadója. 2006 novemberében vettük át a Magyar Minőség Háza díjat az „Üzletviteli Tanácsadó” kategóriában, míg december hónapban az Észak-Alföldi Regionális Minőségi Díj pályázatának „Kiválóságért” oklevelét kaptuk meg. 2008 májusában a megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Év szolgáltató vállalkozása” kitüntetésnek büszke tulajdonosai lettünk.

A cég több banknak is hivatalos és szerződött Uniós pályázati tanácsadó partnere, többek között a Budapest Banknak és a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában lévő Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt-nek. Utóbbi szervezettel közösen egy hazánkban még kevésbé ismert forrás, a kockázati tőke bevonásával járulunk hozzá a kkv-k fejlesztéseihez.

Cégünk 2004 júliusától a Strukturális és Kohéziós Alapok Képzési Központ trénereként folyamatosan általános és szakma specifikus képzéseket indít kis-és középvállalkozások részére.

Minőség- és környezetirányítás fejlesztésével kapcsolatos elkötelezettségünket jól reprezentálja, hogy évek óta tagjai vagyunk a Magyar Minőség Társaságnak. 2006-ban tagja lettünk a Joint Venture Szövetségnek is (EU bizottság alelnöke ügyvezetőnk), míg 2010-ben csatlakoztunk egy sajátos, alulról épülő vállalkozói szakértői kezdeményezéshez a KKVHÁZ Zrt-hez.

2007. évben írtuk alá a Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési Minisztériummal az EU konform Területi Szaktanácsadói Központ működtetésére vonatkozó szerződésünket. Ennek értelmében a hozzánk csatlakozott szaktanácsadók EU-s támogatás segítségével nyújtanak segítséget a mezőgazdasági vállalkozók számára.

2008 decemberében több munkatársunk is tanúsítványt szerzett az Energia Központ Kht. által szervezett – előzetes pályázati kiválasztáson alapuló – KEOP (Környezet és Energia Operatív Program) Mentor programban. 2011. év tavaszán a régióban elsők között lettünk akkreditált vállalati tanácsadók négy kategóriában, melyek sorrendben a következőek: vállalati stratégia, szervezetfejlesztés, technológia és termékfejlesztés, pénzügy, adó és számvitel.

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink