Üzletágak

Felnöttképzési intézmények külső értékelése

Cégünk, ill. annak jogelődje 22 éve működik a minőségirányítási és minőségbiztosítási szakértői piacon. Felnőttképzési üzletágunk FSZB-hez benyújtott minőségbiztosítási rendszere megfelel a miniszteri rendeletben meghatározott minőségbiztosítási keretrendszernek, melyet Varga Mihály Miniszter Úr ellenjegyzett, így e rendszer a felnőttképzést folytató intézményekben is alkalmazható.

 

Ennek alapján végezhetjük a felnőttképzési tevékenység folytatásához szükséges engedélyezési eljárásra és követelményrendszerre, a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásának vezetésére, valamint a felnőttképzést folytató intézmények ellenőrzésére vonatkozó részletes szabályokról szóló 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet 17§ (5) bekezdése alapján a felnőttképzést folytató intézmények felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 14.§ (2) bekezdése szerinti külső értékelését.

 

Az EuroAdvance Kft. felkészült minőségirányítási és felnőttképzési szakértői háttérrel, TÜV Thüringen által auditálva, több területen akkreditált vállalati tanácsadási gyakorlattal arra vállalkozik, hogy külső segítséget nyújtsunk intézményének a színvonalas és eredményes működéséhez, melynek elérésre a következő célokat tűztük ki:

-          a működés elemzése, hibák feltárása, megelőzése,

-          a hatósági büntetések elkerülése,

-          szakmaiság vizsgálata és egyben szakmai segítségnyújtás,

-          jogszabályi feltételek megfelelőségének vizsgálata.

 

A külső értékelés során az alábbi területeket elemezzük:

  1. A minőségbiztosítási rendszer jogszabályi és szakmai megfelelősége
  2. Az engedélyezést követően módosított, illetve a bejelentés alapján engedélyezett képzési programok jogszabályi megfelelősége
  3. A megvalósított képzések személyi és tárgyi feltételeinek megfelelősége
  4. A képzés megvalósításával összefüggő egységes dokumentum vezetése
  5. A felnőttképzési információs rendszer működtetése
  6. Az intézmény (önértékelésen, partneri visszajelzéseken, gazdaságpolitikai információkon, stb. alapuló) fejlesztési tevékenysége
  7. Az intézmény működésének eredményessége (vizsgaeredmények és a minőségbiztosítási rendszerben meghatározott egyéb indikátorok alapján)

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy szakértőink nem ellenőrként, hanem elsősorban tanácsadóként jelennek meg intézményüknél.

 

Az EuroAdvance Kft. nemcsak a képzési tevékenységhez nyújthat segítséget Önöknek, hanem a teljes intézményük, cégük rövid- és hosszú távú fejlesztésében is – pályázat és projektmenedzsment, vállalati tanácsadás, kontrolling stb. területeken – partner lehet. Tekintse meg részletes referencia listánkat honlapunkon.

A tanácsadó cégek közötti árképzésnél évtizedek óta nem a gyors meggazdagodás a célunk, hanem ügyfeleink számára is elfogadható korrekt árképzés. Így van ez a felnőttképzési tevékenység külső értékelésénél is.

 

Sőt, amennyiben cégünket választja tanácsadóként, díjmentesen segítünk Önöknek a 2014-2020-as pályázati források felkutatásában, az ÖN számára releváns forrástérkép összeállításában 2016.12.31-ig.

 

Ha ajánlatot szeretne kérni az EuroAdvance Kft-től, kérjük, jelezzen a kulsoertekelesEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. euroadvance.hu email címen és kollégáim 48 órán belül kiküldik adatlapunkat, melynek kitöltése és visszaküldése után személyre szabott árajánlattal jelentkezünk.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Közbeszerzési Tanácsadás

Tudjuk, hogy az Ön igényeinek megfelelő hivatalos közbeszerzési tanácsadót választani nem könnyű feladat napjainkban.
A közpénzek átlátható és hatékony elköltése azon is múlik, milyen a közbeszerzési eljárások minősége, előkészítettsége és az adott eljárás milyen mértékben alkalmas a felelős ajánlattételre.

Bővebben: Közbeszerzési...

Önkormányzati Tanácsadás - középpontban a belső ellenőrzés és szervezetfejlesztés

Az egyéni és társas vállalkozások mellett, kiemelten fontos ügyfeleink az önkormányzatok, az önkormányzati társulások, intézményeik és cégeik. Megbízóink felé számos munkával bizonyítottunk, referenciák sorát szerezve. Összességében több mint 82 önkormányzat tisztelt meg minket bizalmával, akikkel korábban vagy jelenleg is munkakapcsolatban állunk.

Bővebben: Önkormányzati...

Vállalati tanácsadás

A vállalkozások számára az elmúlt időszakban komoly kihívást jelentett, hogy az elhúzódó gazdasági-pénzügyi válságot ne csak túléljék, hanem folyamatos fejlesztésekkel a beszűkülő hazai piacon kívül más országokban, akár távoli földrészeken is sikeresen tudjanak helytállni. Cégünk megalakulása óta arra törekszik, hogy a kkv-k életében a tervezés-elemzés-ellenőrzés hármasának alkalmazása mindennapos gyakorlattá váljon.

Bővebben: Vállalati tanácsadás

Irányítási rendszerek kiépítése

Cégünk minőségirányítási tanácsadó üzletágának feladata partnereink ISO 9001, 14001, 28001 szabványok és HACCP rendszer szerinti irányítási rendszerének kiépítése, tanúsításra való felkészítése. Az Euroadvance Kft. szakképzett minőségügyi mérnökei és közgazdászai felmérik az Ön vállalatának folyamatait, rendelkezésre álló erőforrásait. A felmérés dokumentálja a szükséges eljárásokat, és aktív segítséget nyújtunk a minőségrendszer bevezetésében.

Bővebben: Irányítási...

Könyvelés, bérszámfejtés

Önnek át kell látnia szervezete pénzügyi folyamatát, tisztában kell lennie a számviteli és adó törvények adta lehetőségekkel, döntései pénzügyi, illetve adózási következményeivel és saját felelősségével. Sajnos ezt ma külső könyvelőiktől a cégek 80%-a nem kapja meg! Eddig sem tartoztunk azokhoz a „könyvelő irodákhoz” akik nagyon sok céget, alacsony díjon bevállalva dolgoztak, és a közeljövőben sem szeretnénk filozófiánkon változtatni, mely a következő:

Bővebben: Könyvelés,...

Felnőttképzés

Felnőttképzési üzletágunk 2004-ben - új tanácsadó centrumunk átadása után - főként kis- és középvállalkozó ügyfeleink elvárása alapján jött létre. Partnereink sikeres pályázat-, projektmenedzselési és könyvelési munkák mellett vezetői tudásukat, eszköztárukat is szerették volna bővíteni alkalmazottaink ill. országosan is elismert oktatóink segítségével.

Bővebben: Felnőttképzés

Projektmenedzsment

Legyen szó egy műemlék épület felújításáról, egy európai színvonalú aeroszol gyár építéséről vagy határon átnyúló katasztrófavédelmi fejlesztésről – cégünk az elmúlt években sokszor bizonyította, hogy a projektgazdák megbízásból magas szinten végzi a projektek előkészítésétől kezdődően egészen az utolsó fázist jelentő záró beszámolóig az uniós támogatással megvalósuló projektek menedzselését.

Bővebben: Projektmenedzsment

Finanszírozási tanácsadás, pályázatírás

Az ötlettől a megvalósításig… Szól a konkurens cégek szlogenje. Mi 18 éve a következőket valljuk: az ötlettől a fenntartási időszak lezárásig. Igen, akkor mondhatjuk, hogy egy pályázatot sikeresen lezártunk, ha a helyszíni ellenőrök és az ügyfél is mindent rendben talált az utolsó személyes találkozás alkalmával. De a finanszírozási tanácsadás, nemcsak a pályázatokról kell, hogy szóljon egy akkreditált, közgazdasági tanácsadó cég életében.

Bővebben: Finanszírozási...

eltolo

dualis kepzes

magyar angol

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink