Felnöttképzési intézmények külső értékelése

Cégünk, ill. annak jogelődje 22 éve működik a minőségirányítási és minőségbiztosítási szakértői piacon. Felnőttképzési üzletágunk FSZB-hez benyújtott minőségbiztosítási rendszere megfelel a miniszteri rendeletben meghatározott minőségbiztosítási keretrendszernek, melyet Varga Mihály Miniszter Úr ellenjegyzett, így e rendszer a felnőttképzést folytató intézményekben is alkalmazható.

 

Ennek alapján végezhetjük a felnőttképzési tevékenység folytatásához szükséges engedélyezési eljárásra és követelményrendszerre, a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásának vezetésére, valamint a felnőttképzést folytató intézmények ellenőrzésére vonatkozó részletes szabályokról szóló 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet 17§ (5) bekezdése alapján a felnőttképzést folytató intézmények felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 14.§ (2) bekezdése szerinti külső értékelését.

 

Az EuroAdvance Kft. felkészült minőségirányítási és felnőttképzési szakértői háttérrel, TÜV Thüringen által auditálva, több területen akkreditált vállalati tanácsadási gyakorlattal arra vállalkozik, hogy külső segítséget nyújtsunk intézményének a színvonalas és eredményes működéséhez, melynek elérésre a következő célokat tűztük ki:

-          a működés elemzése, hibák feltárása, megelőzése,

-          a hatósági büntetések elkerülése,

-          szakmaiság vizsgálata és egyben szakmai segítségnyújtás,

-          jogszabályi feltételek megfelelőségének vizsgálata.

 

A külső értékelés során az alábbi területeket elemezzük:

  1. A minőségbiztosítási rendszer jogszabályi és szakmai megfelelősége
  2. Az engedélyezést követően módosított, illetve a bejelentés alapján engedélyezett képzési programok jogszabályi megfelelősége
  3. A megvalósított képzések személyi és tárgyi feltételeinek megfelelősége
  4. A képzés megvalósításával összefüggő egységes dokumentum vezetése
  5. A felnőttképzési információs rendszer működtetése
  6. Az intézmény (önértékelésen, partneri visszajelzéseken, gazdaságpolitikai információkon, stb. alapuló) fejlesztési tevékenysége
  7. Az intézmény működésének eredményessége (vizsgaeredmények és a minőségbiztosítási rendszerben meghatározott egyéb indikátorok alapján)

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy szakértőink nem ellenőrként, hanem elsősorban tanácsadóként jelennek meg intézményüknél.

 

Az EuroAdvance Kft. nemcsak a képzési tevékenységhez nyújthat segítséget Önöknek, hanem a teljes intézményük, cégük rövid- és hosszú távú fejlesztésében is – pályázat és projektmenedzsment, vállalati tanácsadás, kontrolling stb. területeken – partner lehet. Tekintse meg részletes referencia listánkat honlapunkon.

A tanácsadó cégek közötti árképzésnél évtizedek óta nem a gyors meggazdagodás a célunk, hanem ügyfeleink számára is elfogadható korrekt árképzés. Így van ez a felnőttképzési tevékenység külső értékelésénél is.

 

Sőt, amennyiben cégünket választja tanácsadóként, díjmentesen segítünk Önöknek a 2014-2020-as pályázati források felkutatásában, az ÖN számára releváns forrástérkép összeállításában 2016.12.31-ig.

 

Ha ajánlatot szeretne kérni az EuroAdvance Kft-től, kérjük, jelezzen a kulsoertekelesEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. euroadvance.hu email címen és kollégáim 48 órán belül kiküldik adatlapunkat, melynek kitöltése és visszaküldése után személyre szabott árajánlattal jelentkezünk.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

eltolo

kereses felirat

nagyito 

hirlevel icon 2

16 2 tuv 1 16 2 tuv 2
 energiatudatos vallalat logo 2013 evszammal  ehat 2015 meretezve

Elégedett ügyfeleink